BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Welcome to my SkinCareBlog

Saya ingin menceritakan bagaimana saya get rid of jerawat selama ni. Semoga ia boleh dijadikan panduan dan idea kepada mereka yang sedang mengalami masalah ini.

Dahulu, bagi saya jerawat adalah musuh paling utama. Pantang naik jerawat, pasti saya akan berasa susah hati. Kebiasaannya jerawat, jika ada hanya satu pun, pasti ia akan mencacatkan wajah dan keseluruhan penampilan. Saya memang benci jerawat!

Ingin tahu apa rahsianya?????Produk SHADIRA adalah dijamin mutunya dan dihasilkan khas untuk wanita-wanita yang amat menitikberatkan kecantikan paras muka dan kekal muda jelita.

Produk SHADIRA dihasilkan daripada kajian saintifik yang mana bahan-bahan yang digunakan adalah daripada ekstrak buah-buahan dan herba. Rumusan bahan-bahannya adalah daripada bahan-bahan semulajadi yang suci dan boleh dibawa sembahyang. Ia juga tidak mempunyai kesan sampingan yang merbahaya kepada kulit.Produk SHADIRA juga dihasilkan khusus untuk wanita-wanita yang mengalami masalah kulit. Produk yang dijual kepada pengguna akan dikenalpasti dengan kesesuaian jenis kulit terlebih dahulu. Ini kerana setiap orang mempunyai jenis dan ciri kulit yang berbeza. Sejajar dengan itu rumusan yang dihasilkan oleh SHADIRA adalah khas untuk kulit wanita-wanita timur dengan mengambil kira faktor-faktor seperti suhu tempatan, jenis kulit, pemakanan dan sebagainya.Terdapat ralat dalam alat ini

Selasa, 19 Januari 2010

Kami Sedia Membantu...


"Atasi Masalah Kulit" Anda dengan produk SHADIRA yang dirumus khas dari ekstrak buah-buahan dan merupakan produk keluaran tempatan... Bagi sesiapa yang menghadapi masalah

  • KULIT BERJERAGAT

  • KULIT RESDUNG DAN SENSITIF

  • KULIT BERJERAWAT DAN BERMINYAK

  • KULIT KERING DAN KUSAM


Shadira adalah jawapan kepada permasalahan anda.

Sila hubungi kami segera untuk membantu masalah anda di talian


017-7905957 - Pn. Saadiah Bte Kahar (Pengurus)


012-7897317 - Zuria Ripin(Perunding Kecantikan)


019-7005541 - Pn. Rosnani (Perunding Kecantikan)


Jangan biarkan masalah kulit menghantui diri anda sehingga anda tidak yakin melangkah keluar..Sayangi kulit anda, kerana ia "Cermin Peribadi Wanita". Kami berjanji akan memberi khidmat yang terbaik untuk anda..:)

"SELEMBUT SUTERA, SEHARUM NAMAMU, SHADIRA"Maklumat lanjut mengenai produk shadira sila klik

produkprodukshadira

0 ulasan: